Diensten

CrossFit

Om bij ons met CrossFit te beginnen maken we verschil tussen mensen met en zonder ervaring in CrossFit. Heb je al ervaring dan kun je twee proeflessen volgen. Heb je nog geen ervaring in CrossFit dan kun je na een intakegesprek starten met de CrossFit introductiecursus.

Binnen CrossFit worden de reguliere trainingen de CrossFit Workout Of the Day (WOD) genoemd. Hierin komen alle onderdelen binnen CrossFit aan bod.

Daarnaast is er de mogelijkheid om lessen te volgen op een specifiek onderdeel binnen CrossFit. Deze lessen worden ook wel de CrossFit specialty trainingen genoemd.

Ervaren CrossFitters van buitenaf brengen geregeld een bezoek aan onze gym om een training mee te doen. Dit noemen we een drop-in. 

 

Bootcamp

Sport je liever in de natuur? Je kunt vrijblijvend een proefles volgen tijdens de reguliere bootcamp lessen. 

 

Personal training

We bieden personal training sessies aan voor mensen met een specifiek doel waarin één-op-één begeleiding net even dat extra zetje vooruit geeft. 

 


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl