CrossFit Endurance

Hardlopen, fietsen, zwemmen, springtouwen en roeien het zijn allemaal sporten waarbij de cardiovasculaire conditie van groot belang is. Maar ook voor veldsporten als veldhockey en voetbal is het hebben van een goede conditie van groot belang. Van korte tot lange duur, tijdens de CrossFit Endurance training komt het allemaal aan bod. Een CrossFitter wil ten slotte algeheel fit zijn. Echter een sprinter heeft een hele andere lichaamsbouw dan een lange afstand sporter. Zij moeten veel explosiever zijn en hebben over het algemeen meer spiermassa. Onze werkwijze zoekt de middenweg. We willen in staat zijn een lange afstand af te leggen, maar we willen ook snel en wendbaar blijven. Activiteiten als hardlopen, fietsen, zwemmen, springtouwen en roeien gecombineerd met krachtsport vormen onze CrossFit Endurance trainingen. De oefeningen uit de krachtsport die we in deze les gebruiken zijn technisch vaak wat minder technisch dan bijvoorbeeld het Olympisch gewichtheffen. Dit om tegemoet te komen aan de mensen die wat minder hard willen nadenken tijdens het sporten.


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl