CrossFit Gymnastics

Binnen CrossFit staat gymnastics voor alle oefeningen die je doet met alleen je eigen lichaamsgewicht. Binnen CrossFit Gymnastics gaan we hier specifiek op in. Het zijn niet alleen de fitness oefeningen die met lichaamsgewicht worden uitgevoerd in deze training, maar er wordt ook meer verdiept in de echte turnoefeningen. Een turner beschikt over een hele goede lichaamscontrole en is zeer bewust van zijn houding in de ruimte of hij/zou nou op de kop staat, in een handstand of salto’s draait. Hij blinkt uit in de vaardigheden coördinatie, balans, nauwkeurigheid en lenigheid. Maar vergis je niet! Ondanks dat ze alleen hun eigen lichaamsgewicht verplaatsen moeten ze nog ongelooflijk sterk en snel zijn. Het turnen is echt een jury sport. Een turner streeft naar een oefeningen ongekend goed uit te voeren, een echte perfectionist met een hoop doorzettingsvermogen en geduld! Binnen CrossFit Gymnastics maken we gebruik van de oefeningen die voor een echte turner vooral tot de basis behoren. Dit maakt het voor de meeste CrossFitters al uitdagend genoeg! Ook deze les is voor ieder niveau!


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl