CrossFit introductie cursus

Intakegesprek

Iedereen die bij CrossFit YouAct wil trainen krijgt eerst een individueel intakegesprek en kan eens komen kijken naar een reguliere training. Dit wordt individueel ingepland met één van onze trainers.

Praktisch

De cursus zelf bestaat uit 8 trainingen van 1 uur. Je kunt er zelf voor kiezen hoe snel je de cursus volbrengt met een maximum van 2x per week. De trainingen worden momenteel 4x per week aangeboden. De inhoud van de trainingen staat grotendeels vast. Je kunt per les bepalen wanneer je komt. Je kunt starten met je training wanneer je wil, het is niet specifiek noodzakelijk bij training 1 te starten. Je dient wel aan alle 8 verschillende trainingen te hebben deelgenomen alvorens je verder kan in de CrossFit WOD of specialty trainingen. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 6 personen. Komen de tijden van de introductie cursus je echt niet uit? Niet getreurd we vinden altijd een passende oplossing!

Inhoudelijk

Tijdens de trainingen wordt je geïntroduceerd met de basisbewegingen en onze trainingsmethoden. Het grootste gedeelte ben je fysiek actief, we beginnen altijd rustig aan en eindigen met een knaller. Iedereen kan deelnemen op zijn/haar niveau. Ook als je blessures hebt weten we met je om te gaan. We sluiten regelmatig af met een kort praatje over de theorie achter CrossFit, over onze filosofie en over onze werkwijze. 

Cursus afgerond

Na het doen van alle 8 de verschillende trainingen heb je een redelijk beeld gekregen over wat CrossFitten bij ons inhoud. Je bent er helemaal voor klaargestoomd om deel te nemen aan de reguliere CrossFit Workout Of the Day en/of speciality lessen! Je kan vrijblijvend kiezen om door te gaan met één van onze abonnementen of een strippenkaart.

 

Dienst:                                
CrossFit introductie cursus.

Inhoud:                              
Individueel intakegesprek + 8 trainingen + CrossFit YouAct T-shirt.

Tarief:                                 
€80,00.

Duur:                                   
1 uur.

Aantal deelnemers:      
Maximaal 6 personen.


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl