CrossFit Strongman

In Nederland ook wel bekend als de sterkste man training! Ja echt! Grote banden om flippen, boomstammen heffen en zware stenen ballen tillen het hoort er allemaal bij. Vanzelfsprekend is kracht de vaardigheid waar een ‘strongman’ atleet in uitblinkt. En niet zomaar een kracht. Strongman onderdelen zijn er altijd op gericht om (vaak onhandige) voorwerpen uit het dagelijks leven zo snel mogelijk te verplaatsen. Een echte strongman wedstrijd bestaat vaak uit zes onderdelen en duurt wel de hele dag! Er worden ook vaak 2-3 onderdelen gecombineerd, dit noemen ze een ‘medley’. Alle onderdelen duren een paar seconden tot enkele minuten. Even gas geven dus! Dat brengt je hartslag ook even goed omhoog! Hoezo conditioneel?! Dit is dan ook waarom we binnen onze werkwijze gebruik maken van deze onderdelen. Je zou echter niet zeggen dat iedereen zulke zware voorwerpen kan verplaatsen. Binnen CrossFit Strongman kan echter iedereen deelnemen. Alle onderdelen zijn uit te voeren met relatief lichte en zware voorwerpen. Kom het zelf maar eens uitproberen!


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl