Proefles onervaren CrossFitter

Er worden geen proeflessen gegeven aan mensen zonder ervaring in het doen van CrossFit in een CrossFit gym. We willen je veel aandacht geven zonder dat dit ten koste gaat van de huidige leden. Daarnaast vinden we dat CrossFit niet in één training te ervaren is. Tot slot wordt CrossFit steeds populairder en staat het internet vol filmpjes over super fitte CrossFitters. Dit impliceert mogelijk dat CrossFit alleen voor fitte en elite sporters is. Dit is echter niet het geval en we willen mensen om die reden niet afschrikken. Daarom is het alleen mogelijk om de volledige CrossFit introductie cursus te volgen. Heb je interesse in de CrossFit introductie cursus dan plannen we een vrijblijvend intakegesprek met je in om je beter te leren kennen, je vragen te beantwoorden en om je te adviseren of CrossFit is waar je naar opzoek bent.

 

Dienst:                                
CrossFit introductie cursus.

Inhoud:                              
Individueel intakegesprek + 8 trainingen + CrossFit YouAct T-shirt.

Tarief:                                 
€80,00.

Duur:                                   
8 trainingen van 1 uur per training.

Aantal deelnemers:      
Maximaal 6 personen.


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl