CrossFit YouAct zoekt twee parttime trainers

 

Functieomschrijving

Als CrossFit trainer bij CrossFit YouAct geef je zelfstandig training aan individuen en groepen van maximaal 10 personen. Naast de reguliere CrossFit Workout Of the Day (WOD) mag je ook de zogeheten specialiteit trainingen geven in Olympisch gewichtheffen, Strongman en/of Endurance. In de voorbereiding is zeker ook ruimte voor eigen inbreng!

Naast het geven van de reguliere trainingen ontmoeten de leden je graag tijdens één van de vele workshops, wedstrijdkwalificaties en gezelligheden die we organiseren.

Wie is CrossFit YouAct?

Wij (Frouke Oonk en Nathan Goossens) zijn de eigenaren van CrossFit YouAct. Beide hebben we ieder meer dan zes jaar ervaring met CrossFit. Daarnaast hebben we beide een topsportachtergrond, Frouke in schaatsen en Nathan in karate. We geven samen meer dan 50 uur aan CrossFit trainingen per week en we gaan uitbreiden in uren en ruimte. Aangezien wij ook wel eens aan het strand willen liggen, zijn we op zoek naar twee nieuwe vaste trainers!

We concentreren ons op een niche, namelijk mensen die zich verantwoordelijk voelen voor een goede gezondheid en die zich hiervoor willen inzetten. Aan motivatie geen gebrek! Van beide kanten is een langdurige relatie de insteek. Onze leden vinden ons betrokken, toegankelijk en vakkundig. We zijn altijd kritisch op onze werkwijze en zijn niet gevoelig voor iedere trend. Neem ook eens een kijkje op onze website, Facebook en Instagram.

Functie-eisen

CrossFit level 1, bij voorkeur level 2

HBO of universitaire opleiding of denkniveau, bij voorkeur in de medische- en/of beweegsector.

Sociaal, betrokken en in staat om te motiveren

Gezonde dosis humor

Bij voorkeur ervaring in het geven van sportlessen of crossfit trainingen

Ons aanbod

We zijn als bedrijf en trainers continu in ontwikkeling, je maakt deel uit van deze ontwikkeling omdat we jouw mening en inbreng belangrijk vinden. We stimuleren en ondersteunen je in het ontwikkelen van jezelf als trainer. We delen onze kennis met je en er zijn mogelijkheden tot financiële ondersteuning in het volgen van cursussen en opleidingen.

We bieden je naar verwachting vanaf 1 December een loondienstverband aan tussen de 9 en 16 uur per week verdeeld over minimaal drie dagen in de week. Je geeft voornamelijk les in de avonden (19:00-22:00) en een ochtend in het weekend. Daarnaast vragen we flexibiliteit in het opvangen van uren bij ziekte en verlof van collega’s. Wil jij je focussen op een carrière als professioneel CrossFit trainer?

Waar?

De CrossFit trainingen geef je in onze CrossFit box aan de Kanaaldijk Noord 17, te Eindhoven. De box is makkelijk te bereiken met eigen of openbaar vervoer en ligt 10 minuten fietsen vanaf station Eindhoven. De box wordt uitgebreid en heeft naar verwachting vanaf 1 December twee volwaardige CrossFit trainingsruimtes en een afgesloten buitenterrein.

Sollicitatieprocedure

Kun je jezelf vinden in onze visie en heb je misschien nog wel mooie toevoegingen? Stuur dan jouw cv met motivatiebrief naar info@youact.nl. Uit de sollicitaties maken wij een selectie waarmee we een middagje gaan sporten om iedereen te leren kennen en natuurlijk ook om jullie vaardigheden te testen.