Over Crossfit YouAct

Wat is YouAct?

  • Gespecialiseerd in CrossFit, Personal Training en Bootcamp
  • Persoonlijk 
  • Sporten met ervaren trainers
  • Op basis van jouw mogelijkheden
  • Doorbreek je barrières met sport

 

 

Trainers

CrossFit YouAct hecht veel waarde aan kwaliteit, een goede sfeer en veiligheid.

We trainen in groepen van maximaal 10 personen onder begeleiding van een gecertificeerde CrossFit L2-trainer, allen met ervaring vanuit de topsport. 

Maak hier kennis met onze trainers  

Wat is CrossFit?

CrossFit is een mix van cardio, gymnastiek en gewichtheffen. Je traint daarmee constant gevarieerd op een functionele en intensieve manier alle elementen van conditie: kracht, power, snelheid, uithoudingsvermogen, core-strength, lenigheid, coördinatie, behendigheid, balans en precisie!

CrossFit is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid.


Gratis Intake?

Vraag nu een gratis intake gesprek aan. Hierin leggen we uit wat CrossFit inhoudt, wat onze visie is en stellen we jou graag nog een paar vragen.

Let op! CrossFit is een groeiende sport in Nederland, ook wij merken dat aan het aantal groeiende leden. Op dit moment kunnen we daarom geen nieuwe leden meer aannemen die alleen de mogelijkheid hebben om in de avonden te trainen. Train je liever in de ochtend uren? Dan ben je welkom om een gratis intake aan te vragen. Excuses voor het ongemak, uiteraard zijn we bezig om te kijken hoe we door kunnen groeien en weer nieuwe leden aan kunnen nemen. 

Gratis intakegesprek


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06-415 643 90 of 06-518 008 22
info@youact.nl